Celltech Logo 250x111

Celltech

Celltech är Nordens ledande batterileverantör för professionella användare och kunder. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners säljer, utvecklar och integrerar batterier samt batterisystem för alla typer av applikationer. Från idé till produktion och  från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Våra samarbetspartners är världsledande cell och batteritillverkare. Med kombination av svensk närvaro och global räckvidd hittar vi optimala lösningar för våra kunders behov. Celltech grundades 1984 i Sverige, och är idag som Celltech-gruppen representerade i 8 länder. Celltech ingår i Addtechkoncernen.

Celltech Batterier
Från Enkelcell Till Specialdesign

Lokal närvaro

Med lokal närvaro av Celltech-kontor i Sverige och runt om i världen känner vi vår marknad väl. Allt sedan starten 1984 arbetar vi hårt för att bygga långa relationer med våra kunder och partners. Vår ambition är att arbeta nära våra kunder och fungera som en intern batteriavdelning.

Vårt löfte

Kombinationen av svensk närvaro och global räckvidd gör att vi hela tiden hittar optimala lösningar för våra kunders behov och tar självklart ditt batteri genom hela processen, från idé till färdig produkt. Detta gör vi tillsammans med våra partners – världens ledande cell och batteritillverkare.

Här För Att Stanna
Lokal Närvaro Batterier

Lång erfarenhet

Celltech har funnits på marknaden i nära fyra decennier. Vi kan branschen och strävar alltid efter att vara uppdaterade på det senaste i en batterivärld som ständigt förändras med nya krav och behov. Sedan allra första början har batterier varit vårt expertområde. Och det är det fortfarande.

Här för att stanna

Vi har en stabil ägare, Addtech AB, som är noterat på Stockholmsbörsen och vars verksamhet går tillbaka över hundra år i tiden. Det ger Celltech stabilitet, erfarenhet och tillgång till ett stort nätverk av kompletterande verksamheter.

Vi Tillför Värde

Från enkelcell till specialdesign

Vi erbjuder både standardprodukter och skräddarsydda lösningar till ett brett spektrum av kunder på den globala marknaden. Med vårt teknikteam är vi alltid redo att med hög kompetens hjälpa dig hitta den bästa lösningen som möter de unika behoven hos just din produkt.
Välkommen till Celltech!
Vi kan batterier.

Vi tillför värde

Addtech är en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten består av drygt 150 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder. Addtech skapar optimala förutsättningar för dotterbolagens lönsamhet och tillväxt.