Celltech Logo 250x111

Nyheter

Celltech Blir Medlem I Den Svenska Branschorganisationen MaskinLeverantörerna

Celltech blir medlem i den svenska branschorganisationen MaskinLeverantörerna 

Celltech Abatel, den ledande batterileverantören i Norden inom olika branscher, har nyligen blivit medlem i MaskinLeverantörerna (ML), den svenska branschorganisationen för leverantörer av mobila maskiner. Detta viktiga partnerskap understryker Celltech Abatels åtagande att förbättra sin ställning i branschen och engagera sig mer djupgående i sektorns utveckling. 

Läs mer »
Customer Satisfaction Survey

Celltechs senaste undersökningsresultat: 89% kundgodkännande 

I våras genomförde Celltech Abatel, i samarbete med Hubbster Group och Mantap Global AB, ännu en framgångsrik NPS-undersökning (Net Promoter Score) och kundnöjdhetsundersökning. Undersökningen syftade till att mäta kundnöjdhetsnivåer och fortsätta Celltechs åtagande att upprätthålla och förbättra servicekvaliteten. 

Läs mer »
Celltech Abatel ISO 14001 Certificated

Celltech Abatels verksamhet certifierad enligt ISO 14001 

Celltech Abatel AB:s miljöledningssystem har certifierats enligt standarden ISO 14001:2015. Detta är ett viktigt steg mot hållbarhet och miljöansvar. Certifieringen, som tilldelats av DNV Business Assurance Sweden AB, understryker Celltech Abatels åtagande att uppnå en hög nivå inom miljöledning. 

Läs mer »
Ludvig Meurke

Att driva framtiden: En chatt med den mångsidige praktikanten Ludvig Meurke.

1. Vem är Ludvig Meurke?
Jag är en logisk tänkare med en proaktiv inställning till problemhantering. Med ett starkt intresse för teknik har jag en solid grund inom datorsystem och strävar ständigt efter att utöka min kunskap. Jag är noggrann med att forska och skaffa den information som behövs för att tackla eventuella utmaningar som kan uppstå. Dessutom värdesätter jag vikten av att behålla en positiv och lättsam attityd, och använder ofta humor för att främja ett samarbetsvilligt och trevligt arbetsklimat.

Läs mer »