Celltech Logo 250x111

Nyheter

EU batteriförordning

EU:s nya batteriförordning – Hur ska företag som använder batterier förbereda sig under 2024?

EU:s nya batteriförordning är ett viktigt steg mot en mer hållbar och konkurrenskraftig batteriekonomi. Förordningen ställer nya krav på batteridesign, tillverkning, märkning, återvinning och rapportering. Förordningen gäller alla batterier som importeras till eller används i EU, inklusive bärbara batterier, industribatterier och fordonsbatterier. Företag som använder batterier måste vara medvetna om sina skyldigheter och förstå hur de ska se till att deras partners följer reglerna.

Läs mer »
Barncancerfonden

Celltech Abatel AB stödjer Barncancerfonden i jul

I år har Celltech Abatel AB valt att skänka sina julklappspengar till Barncancerfonden, en organisation som arbetar för att fler barn ska överleva cancer och få ett gott och långt liv. Celltech Abatel AB vill bidra till det viktiga arbetet som Barncancerfonden gör för att finansiera forskning, stötta de drabbade familjerna och sprida kunskap om barncancer.

Läs mer »
Elmia Celltech

Batterilösningar för järnvägstransport applikationer på Elmia Nordic Rail Fair

Elmia Nordic Rail Fair kommer att hållas i Jönköping, Sverige, från den 10 till 12 oktober 2023. Vi är glada över att kunna meddela vår närvaro vid denna branschträff,  visa upp våra batterilösningar när vi arbetar för att omvandla järnvägssektorn till ett mer hållbart och effektivt transportsätt. Möt oss i monter B03:23 för att diskutera de mest hållbara lösningarna för dina applikationer!

Läs mer »
Evertiq Gothenburg 2023

Celltechs batterier och batterisystem i på Evertiq mässan i Göteborg

Som pionjärer inom batteriexpertis och produktutveckling är Celltech så kommer vi att delta på den kommande Evertiq mässan i Göteborg. Denna plattform som förenar sinnen, teknologier och möjligheter kommer att äga rum den 20 september 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Evenemanget erbjuder ett unikt utrymme för samarbete, lärande och tillväxt

Läs mer »
EU Battery Regulation

EU:s nya batteriförordning – vad innebär det i praktiken?

EU:s nya batteriförordning är en del av European Green Development Program. Dess centrala fokus är skapandet av en cirkulär ekonomi för batterimineraler i Europa. Målet med denna artikel är att förtydliga vad EU:s nya batteriförordning innebär för operatörer som använder batterier.

Läs mer »