Nyheter

Barncancerfonden

Celltech Abatel AB stödjer Barncancerfonden i jul

I år har Celltech Abatel AB valt att skänka sina julklappspengar till Barncancerfonden, en organisation som arbetar för att fler barn ska överleva cancer och få ett gott och långt liv. Celltech Abatel AB vill bidra till det viktiga arbetet som Barncancerfonden gör för att finansiera forskning, stötta de drabbade familjerna och sprida kunskap om barncancer.

Läs mer »
Serviceledare I Järfälla Celltech

Serviceledare i Järfälla

Utforska vårt senaste lediga jobb som Serviceledare på vår avdelning för hjälpmedel. Om du har teknisk kompetens och letar efter en spännande roll med möjlighet att arbeta både i verkstaden och ute hos brukare, kan detta vara rätt position för dig. Läs mer om vad vi söker och ansökningsdetaljerna. Skapa din framtid hos oss på Celltech!

Läs mer »
Elmia Celltech

Batterilösningar för järnvägstransport applikationer på Elmia Nordic Rail Fair

Elmia Nordic Rail Fair kommer att hållas i Jönköping, Sverige, från den 10 till 12 oktober 2023. Vi är glada över att kunna meddela vår närvaro vid denna branschträff,  visa upp våra batterilösningar när vi arbetar för att omvandla järnvägssektorn till ett mer hållbart och effektivt transportsätt. Möt oss i monter B03:23 för att diskutera de mest hållbara lösningarna för dina applikationer!

Läs mer »
Evertiq Gothenburg 2023

Celltechs batterier och batterisystem i på Evertiq mässan i Göteborg

Som pionjärer inom batteriexpertis och produktutveckling är Celltech så kommer vi att delta på den kommande Evertiq mässan i Göteborg. Denna plattform som förenar sinnen, teknologier och möjligheter kommer att äga rum den 20 september 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Evenemanget erbjuder ett unikt utrymme för samarbete, lärande och tillväxt

Läs mer »
EU Battery Regulation

EU:s nya batteriförordning – vad innebär det i praktiken?

EU:s nya batteriförordning är en del av European Green Development Program. Dess centrala fokus är skapandet av en cirkulär ekonomi för batterimineraler i Europa. Målet med denna artikel är att förtydliga vad EU:s nya batteriförordning innebär för operatörer som använder batterier.

Läs mer »