Celltech Logo 250x111

Batterier till grossistledet

Celltech har varit en pålitlig leverantör av högkvalitativa batterier till grossister i 40 år. Vi erbjuder ett brett produktsortiment av batterier från våra fabriker och världens ledande tillverkare, lämpliga för tekniska grossister, industrikunder och återförsäljare. Vi hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål genom att erbjuda utmärkt kundservice och globala logistiklösningar.

Vår produktportfölj

Vi är stolta över att ha ett omfattande produktsortiment, inklusive alla batterikemier från världens främsta tillverkare. Våra grossistbatterier finns i olika storlekar och specifikationer för att passa våra kunders olika behov. Vårt lager omfattar bland annat litiumjon-, blysyra- och alkaliska batterier. Med Celltech kan du vara säker på att få batterier av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Våra tjänster

Vi erbjuder kundservice på hög nivå för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga support. Våra lokala lager säkerställer att kunderna får snabb tillgång till sina beställningar, och vår globala logistik säkerställer snabb leverans till vilken plats som helst över hela världen. Dessutom ger vi expertråd och vägledning för att hjälpa våra kunder att fatta rätt köpbeslut. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information.

Wholesale Batteries.png