Celltech Logo 250x111

Försvars- och säkerhetsbatterier

Pålitlig kraft från en betrodd nordisk leverantör

På Celltech Abatel är vi stolta över att vara en ledande nordisk leverantör av omfattande multiteknologiska försvarskraftförsörjnings- och batterisystem. Vår expertis sträcker sig från de minsta batterierna för kompakta drönare till storskaliga batterier designade för drivlinor för stora fordon, vilket säkerställer tillförlitlig kraft över ett brett spektrum av militära och industriella applikationer där fel inte är ett alternativ. Som en del av en finansiellt robust svensk företagsgrupp med över ett sekel av operativ historia erbjuder vi oöverträffad stabilitet och förtroende för försörjningen av batterier av militär kvalitet.

Defence Security Batteries.jpg

Mångsidiga militära batterier för mångsidig utrustning

Vi erbjuder ett omfattande utbud av militära batteripaket, från små batterier som driver UAV:er till UPS-system och vidare till batterisystem för tunga militärfordon. Vårt produktsortiment omfattar allt från kundanpassade lösningar som är skräddarsydda för att möta specifika operativa behov till standardbatterier som är utformade för allmänna försvars- och säkerhetstillämpningar. Dessutom representerar vi några av de mest kända globala batterivarumärkena och utökar sina militära batterierbjudanden till våra kunder.

Våra produkter genomgår rigorösa tester för att säkerställa tillförlitlighet och överlägsen prestanda i olika tillämpningar – från infanterikommunikation till marin farkost och flygplan. Våra skalbara energilösningar håller militär personal uppkopplad, medveten och säker.

Egen forskning, utveckling och tillverkning

Vårt interna FoU-team utvecklar kontinuerligt batteritekniken och förbättrar design och prestanda. Detta säkerställer att våra batterier innehåller den senaste elektroniken och programvaran för optimal energihantering, säkerhet och effektiv kommunikation av batteridata.

Med toppmoderna tillverkningsanläggningar i Finland, Tyskland, Storbritannien, Bulgarien och Kina utnyttjar Celltech omfattande marknadserfarenhet och ett teknikneutralt tillvägagångssätt för att leverera säkra, innovativa och högkvalitativa kraftlösningar som förbättrar servicepersonalens prestanda.

Varför välja Celltech?

Nordic Heritage: Ett stabilt, finansiellt robust företag, en del av en svensk börsnoterad enhet med över ett sekel av historia. 

Årtionden av expertis: 40 år inom batteriindustrin och över 30 år tillägnad försvarsbatterier. 

Top-Tier Supplier Network: Tillgång till Tier 1 cell- och komponentleverantörer globalt och i hela Europa, med en stark närvaro i Norden. 

Europeiskt produktfotavtryck: Förmågan att förse produkter med europeisk tillverkning och komponenter säkerställer snabb respons och tillförlitlighet i leveranskedjan. 

Försvarsindustri: Djup förståelse för militära standarder, normer och krav. 

Certifieringar: Omfattande certifieringar som krävs av branschen för kvalitet och säkerhet. 

Säkerhet och konfidentialitet: Robusta IT-säkerhetsåtgärder, skydd av immateriella rättigheter och strikta protokoll för produktsekretess. 

Skalbar produktion: Flexibel och skalbar tillverkningskapacitet på flera europeiska platser. 

Omfattande batterilösningar för verksamhetskritiska verksamheter

Celltech stödjer militära, försvars- och allmänna säkerhetsteam – inklusive ambulanssjukvård, brottsbekämpning och brandkår – och designar och tillverkar batterier för ett brett spektrum av krävande applikationer, inklusive: 

– C5ISR (Ledning, Kontroll, Kommunikation, Datorer, Stridssystem, Underrättelsetjänst, Övervakning och Spaning) 

– System för markanvändning 

– Flyg- och markstödsystem 

– Offshore- och marinsystem  

– Vapensystem  

 

Kontakta oss för att få veta mer om hur Celltech, en stabil och mångårig nordisk batterileverantör, kan utrusta dig med rätt batterilösning, oavsett storlek eller typ av militär utrustning.