Celltech Logo 250x111

Telekombatterier och kraftlösningar

Högpresterande batteri- och kraftlösningar för telekomsektorn

På Celltech tillhandahåller vi högpresterande och pålitliga batteri- och kraftlösningar för telekomsektorn. I dagens värld, där alla är uppkopplade 24/7, är telekomnätverk avgörande för att det moderna samhället ska fungera smidigt. Våra kunder behöver batterier och kraftlösningar som de kan lita på, även under extrema förhållanden.

Brett utbud av telekombatterier, kraftsystem och globala tjänster

Kraftsystem för telekommunikation säkrar telekommunikationstjänster i händelse av strömavbrott och fluktuationer i elnätet. På Celltech tillhandahåller vi ett brett utbud av kraftsystem och globala tjänster till telekomoperatörer, nätverkstillverkare och integratörer. Med 40 års erfarenhet av att tillhandahålla backuplösningar för telekom har vi en stor kunskap inom olika batterikemier. Vi har ett nära samarbete med världsledande tillverkare av telekombatterier och kraftsystem för att ständigt förnya och förbättra våra produkter.

Likriktare, växelriktare och batterier

De väsentliga delarna i ett telekomkraftsystem är likriktare, växelriktare och batterier. I likströmssystem omvandlar en likriktare växelström (AC) till DC och ger den ström som krävs för att ladda batterier. I växelströmssystem omvandlar en växelriktare likström till avbrottsfri växelström.

Celltech erbjuder ett omfattande urval av förstklassiga blybatterier och litiumjonbatterier som ger förstklassig prestanda, lång livslängd, hög energitäthet, enkel installation och problemfri drift för en mängd olika telekomapplikationer. Vissa av våra batterier är speciellt utformade för pålitlig reservkraft och är väl lämpade för att möta de höga strömkraven i de mest krävande UPS-applikationerna.

Skräddarsydda lösningar för att möta specifika krav

På Celltech har vi en rad batteri- och strömförsörjningslösningar som är utformade för att möta de specifika kraven inom telekomsektorn. Våra produkter är byggda för att tåla tuffa miljöer och är noggrant testade för att säkerställa hög prestanda och tillförlitlighet. Om du letar efter den bästa möjliga lösningen för energisäkring av telekom är du välkommen att kontakta oss idag. Vårt team av experter kommer att arbeta med dig, baserat på vår Celltech Lifecycle-modell, för att förstå dina specifika behov och ge dig en skräddarsydd lösning som uppfyller dina krav. Med Celltech kan du vara säker på att du har en partner som är engagerad i att leverera bästa möjliga lösningar för ditt telekomnät.

Telecom Batteries.png