Celltech Logo 250x111

Industribatterier för tillverkning av utrustning

Celltech designar vi skräddarsydda batterilösningar för ett brett utbud av industriell utrustning, från precisionsmätningssystem till verktyg och olika digitala enheter. Industribatterier är viktiga komponenter som spelar en avgörande roll för att förse olika industrier med kraft. Deras exceptionella energitäthet, robusthet och pålitlighet gör dem oumbärliga för att säkerställa effektiv och oavbruten drift inom ett brett spektrum av sektorer. Med många års erfarenhet av batteridesign och tillverkning vet vi vad som krävs för att skapa batteripaket som uppfyller kraven för din specifika applikation. 

Olika batteritekniker för att uppfylla specifikationerna

Vårt team av experter kan designa och tillverka batteripaket med hjälp av en mängd olika kemier, från enkla primära alkaliska batterier till avancerade litiumbatterisystem. Våra batterilösningar är konstruerade för att uppfylla högpresterande standarder, vilket ger ett brett driftstemperaturområde, lång livslängd, hög energitäthet och hög effekt. Vi förstår också vikten av säkerhet och skydd, vilket är anledningen till att vi erbjuder IP6X-skydd och ATEX-klassificeringar för att säkerställa att våra batterilösningar uppfyller dina säkerhetskrav.

Utformning i samarbete

På Celltech förstår vi att varje kunds behov är unika. Det är därför vi har ett nära samarbete med Er enligt vår Celltech Lifecycle-modell för att identifiera dina specifika krav och designa en batterilösning som passar dina behov. Oavsett om Ni behöver ett batteripaket som tål extrema temperaturer, har lång livslängd eller levererar hög effekt, har vi expertisen för att skapa en lösning som fungerar för Er.

Så om Ni letar efter en pålitlig industriell batterilösning för Er industriella utrustning, behöver du inte leta längre än till Celltech. Kontakta oss idag med dina specifika krav, så arbetar vi tillsammans med dig för att hitta den bästa möjliga lösningen för dina behov.

Industrial Equipment Batteries Scaled.jpg