Celltech Logo 250x111

Batterier Transportfordon

Driva hållbara transporter med Celltech

På Celltech förstår vi vikten av hållbara transporter och batteri- och strömförsörjningslösningarnas roll för att uppnå detta mål. Med vår expertis inom batteriteknik erbjuder vi en rad högkvalitativa batterisystem som tillgodoser de specifika behoven hos olika fordon, inklusive lastbilar, spårvagnar, båtar och tåg.

Avancerade batterilösningar för moderna transportfordon

Våra batterilösningar är utformade för att uppfylla de höga prestandakraven för moderna elektrifierade fordon. Våra batterier är konstruerade för att ge snabb laddning, funktionell säkerhet, lång livslängd och låga totalkostnader, vilket gör dem idealiska för olika transportapplikationer. Oavsett om du letar efter lösningar med hög energi eller hög effekttäthet har vi expertisen att leverera batterisystem som uppfyller dina specifika behov.

Kontakta oss idag för transportfordonsbatterier och strömförsörjningslösningar

Om du letar efter pålitliga och högkvalitativa batteri- och strömförsörjningslösningar för dina fordon, har Celltech täckt dig. Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina specifika krav. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra batteri- och strömförsörjningslösningar och hur vi kan hjälpa dig att bygga en hållbar verksamhet på de snabbt växande globala marknaderna.

Transportation Vehicle Batteries.png

Batterier för järnvägsindustrin

Om du är intresserad av den senaste utvecklingen inom batteriteknik för järnvägsindustrin har du kommit till rätt ställe. Celltech är ett företag som har tillhandahållit innovativa och pålitliga batterilösningar för olika järnvägsapplikationer i över 20 år. I den här artikeln kommer vi att dela med oss av några av fördelarna och utmaningarna med att använda batterier inom järnvägssektorn, samt de olika typerna av batterier vi erbjuder, såsom Ni-Cd, zink-luft, blysyra och Li-ion. Du kommer också att lära dig hur batterier kan hjälpa järnvägsindustrin att uppnå en grönare och mer hållbar framtid genom att möjliggöra hybrid- och eldrift, energiåtervinning och prestandaförbättringar. Läs vidare för att lära dig mer om våra batterilösningar för järnvägsindustrin.