Celltech Logo 250x111

Celltech lanserar ny webb – med Batteriskolan!

Battery Supply Concept

Celltech lanserar ny webb – med Batteriskolan!

– Vi är mycket stolta över vår nya webb, säger Jesper Björkén, VD för Celltech. Vi har utgått från användarnas behov när vi arbetat fram webbplatsen. Det ska vara enkelt för kunderna att hitta den information de söker.

Användarvänlig, sökordsoptimerad och lättnavigerad

Celltechs nya hemsida är användarvänlig, sökordsoptimerad och lättnavigerad. Webben är även responsiv, vilket innebär att den är anpassad för såväl dator som mobil och surfplatta.

– Den nya webben innehåller dessutom Batteriskolan, fortsätter Jesper Björkén. Det är en snabbkurs om batterier och laddare. Du får exempelvis veta hur du får igång ett batteri på bästa sätt eller hur du förlänger batteriet livslängd. Det finns även en ordlista med olika begrepp och förklaringar.

Relevant innehåll och aktuella nyheter

Celltech kommer kontinuerligt att uppdatera hemsidan med relevant innehåll och aktuella nyheter.

– Vi hoppas att webben ska återspegla Celltechs unika förmåga att guida kunden rätt, att vara innovativa och tillgodose alla typer av kundbehov när det gäller batteri-lösningar.

Webben är utvecklad i samarbete med kommunikationsbyrån PCG Stockholm samt webbyrån Pixelant.

Mer information

För mer information, kontakta: Jesper Björkén, +46 (0) 70 862 33 23 [email protected]remove-this.celltech.se

Om Celltech

Celltech är Nordens ledande batterileverantör. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartner utvecklar vi batterier och batterisystem för alla typer av applikationer. Från idé till produktion, från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Våra samarbetspartners är världsledande batteritillverkare. Med kombinationen av svensk närvaro och global räckvidd hittar vi optimala lösningar för våra kunders behov. Celltech grundades 1984 i Sverige, och finns idag representerat i hela Norden. Celltech ingår i Addtech-gruppen. www.celltech.se 

Ladda ner bild och PDF här.

Csm Celltech Nya Webb Medium 9c24697ced