Celltech Logo 250x111

Celltech, stolt hålsponsor med Swansons Telemekanik på SkyddGolfen Detektor Open 2023

SkyddGolfen

Celltech, Nordens ledande batterileverantör för professionella användare och kunder, är stolt att meddela att de även i år kommer att vara hålsponsor på den prestigefyllda SkyddGolfen Detektor Open som äger rum den 29 augusti på Vidbynäs GC i Nykvarn. Detta evenemang anses vara världens största golftävling för säkerhetsproffs och lockar deltagare från hela spektrat av säkerhetsmarknaden.

Med en förväntad uppslutning av cirka 270 spelare som representerar olika sektorer inom säkerhetsindustrin, inklusive tillverkare, distributörer, integratörer, installationsbolag, bevakningsbolag, konsulter samt ledare och samordnare inom företag och myndigheter, är detta en unik möjlighet för branschprofessionella att mötas och utbyta idéer.

SkyddGolfen Detektor Open 2023 – En dag full av möjligheter

SkyddGolfen Detektor Open är inte bara världens största tävling för säkerhetsproffs, utan det är också Sveriges främsta företagsgolfevent som startar och avslutas på en och samma dag. Evenemanget kommer att äga rum på de imponerande banorna – North Course och South Course. Utöver den spännande tävlingen och de prestigefyllda priserna som delas ut, erbjuder detta evenemang en exceptionell möjlighet för nätverkande och professionell utveckling inom säkerhetsområdet.

Celltechs deltagande som hålsponsor på detta evenemang är en tydlig manifestation av deras engagemang för säkerhetsbranschen och vilja att främja samarbete och kunskapsutbyte inom området. Det är en chans för oss att stärka vårt partnerskap med säkerhetsprofessionella och dela vår expertis inom batteri- och energilösningar.

För mer information om evenemanget, besök SkyddGolfen Detektor Open’s officiella hemsida.