Celltech Logo 250x111

CELLTECH’S BATTERIER OCH BATTERISYSTEM PÅ EVERTIQ MÄSSAN I MALMÖ 

Evertiq Fair

Evertiq-mässan den 23 maj i Malmö Arena kommer Celltech vissa upp våra innovativa batterilösningar. Detta evenemang blir ett utmärkt tillfälle att träffa branschen, leverantörer, tillverkare och kunder som alla får en fantastisk möjlighet att utväxla erfarenheter, kunskaper och kontakter i hjärtat av Malmö. 
 
REVEALS INNOVATION IN BATTERY TECHNOLOGY 

På Celltech är vårt engagemang för innovation och hållbarhet kärnan i det vi gör. Med lång erfarenhet inom batteribranschen vill vi med vårt deltagande i Evertiq-mässan understryka vårt intresse och kunskap att utveckla batteritekniken vidare med de utmaningar som finns idag. Peter Björk, Celltech Abatels Key Account Manager, säger: “Vi är stolta över att presentera våra innovativa batterilösningar på Evertiq-mässan i Malmö. Våra fabriker i Europa och Asien ligger i framkant när det kommer till att utveckla och producera nya högkvalitativa batterilösningar och tillsammans med vår långa erfarenhet av att arbeta med batterier gör detta att Celltech kan erbjuda de bästa lösningarna för en rad olika användningsområden.”

BESÖK OSS PÅ EVERTIQ-MÄSSAN 
 
Kom till detta spännande evenemang och upptäck vilka möjligheter som finns inom avancerad batteriteknik och vad detta kan göra för nästa generations produkter och tjänster. Boka den 23 maj 2024 i din kalender och kom och träffa Celltech i monter 1, Malmö Arena. 

Missa inte detta tillfälle att knyta viktiga kontakter inom tekniksektorn och få ett första vittnesmål om framtiden för batteriteknik enligt Celltechs visioner.  

Registreringslänken finns här.

Registrera dig via denna länk för att automatiskt delta i vårt lotteri och ha en chans att vinna Sony WF-C700N true wireless in-ear hörlurar. 

Headphones