Celltech Logo 250x111

Celltechs batterier och batterisystem i på Evertiq mässan i Göteborg

Evertiq Gothenburg 2023

Som pionjärer inom batteriexpertis och produktutveckling är Celltech så kommer vi att delta på den kommande Evertiq mässan i Göteborg. Denna plattform som förenar sinnen, teknologier och möjligheter kommer att äga rum den 20 september 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Evenemanget erbjuder ett unikt utrymme för samarbete, lärande och tillväxt.

Ansluter till morgondagens industrialism

Celltechs batteriexpertis spänner över olika branscher, inklusive tillverkning, medicin, försvar, FoU, elektrifiering av ”non road vehicles” fordon och materialhantering. Våra skräddarsydda batterilösningar möter de olika behoven i olika sektorer, vilket framhäver vårt engagemang för innovativa lösningar i korsvägen mellan teknik och praktiska egenskaper.
Vi kommer att belysa vår batterikunskap tillsammans med avancerade batteripaket och produktutvecklingslösningar. Genom batteriernas avgörande roll i det nuvarande och framtida tekniska landskapet, står vi i mitten av förståelsen av elektronik.

Samarbetsoptimering

Celltech utmärker sig i samarbetsoptimering. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att lösningarna är i linje med prestanda, kostnadseffektivitet, kvalitet, logistik, livscykel och miljöpåverkan. Vår Celltech Lifecycle-metod återspeglar en nyanserad förståelse av kundens behov, och levererar hållbara batterilösningar som utmärker sig på flera fronter.
Vårt erbjudande inkluderar batterier, avancerade batterisystem och -paket, strömförsörjning och energilagringslösningar. Djup expertis inom batterikemi ger oss möjlighet att skapa skräddarsydda lösningar för specifika kundkrav.

Följ med oss den 20 september 2023 på Svenska Mässan. Låt oss delta i meningsfulla diskussioner, utforska samarbete och forma en framtid där teknik och syfte harmoniserar sömlöst.
För inblick i Celltechs erbjudanden, träffa oss i monter 21. Låt oss elektrifiera framtiden tillsammans!