Celltech Logo 250x111

Elfack mässan

Elfack 2023

Celltech Abatel AB kommer att delta på Elfack i Göteborg den 9 maj till 12 maj. Elfack är en omfattande utställning som i samarbete mellan el- och belysningsbranschen och aktörerna inom fastigheter, städer, transporter och industri. Mässan syftar till att visa upp lösningar som kan leda till förändringar inom hela samhällsområden, sektorer och branscher, med fokus på elektrifiering och digitalisering för ett hållbart samhälle.

Celltech kommer att visa en mängd olika batterilösningar, inklusive sina egna varumärken samt batterier från välkända globala tillverkare. Från den minsta knappcellen till komplexa batterisystem för industriell utrustning och fordon, lösningarna är många. Med vår kunskap inom olika batterikemier kan vi designa och producera unika batterilösningar för att passa alla kunders krav.

Dessutom är våra batterilösningar designade med hänsyn till hela produktens livslängd. Celltech Lifecycle-modellen används för att verifiera att våra lösningar är säkra, hållbara och optimerade för prestanda under hela livscykeln. Dessutom erbjuder vi komplett stöd från den första konceptstudien till det potentiella second life tillämpningen samt givetvis återvinning. Våra erfarna ingenjörer är dedikerade till att designa och tillverka kostnadseffektiva lösningar för att möta alla kunders krav på kvalitet och tillförlitlighet.

Elfack ger en exceptionell möjlighet att träffa oss på Celltech och få uppleva våra banbrytande batterilösningar. Elfack erbjuder en möjlighet att träffa en samlad el- och belysningsbransch med komplett utställning, plats för möten och diskussion, ett omfattande seminarieprogram och utbildningsaktiviteter.

Att Celltech ställer ut på Elfack visar vårt engagemang för elektrifiering och digitalisering, som är nyckelområden inom den pågående samhällsomställningen till ett mer hållbart samhälle.

Skaffa dina gratis entrébiljetter här.