Celltech Logo 250x111

Att driva framtiden: En chatt med den mångsidige praktikanten Ludvig Meurke.

Ludvig Meurke

1. Vem är Ludvig Meurke?
Jag är en logisk tänkare med en proaktiv inställning till problemhantering. Med ett starkt intresse för teknik har jag en solid grund inom datorsystem och strävar ständigt efter att utöka min kunskap. Jag är noggrann med att forska och skaffa den information som behövs för att tackla eventuella utmaningar som kan uppstå. Dessutom värdesätter jag vikten av att behålla en positiv och lättsam attityd, och använder ofta humor för att främja ett samarbetsvilligt och trevligt arbetsklimat.

3. Som praktikant, vilka specifika projekt eller uppgifter har du varit involverad i under din tid på Celltech?
Jag utför en varierad uppsättning ansvarsområden inom min roll. Huvudsakligen fokuserar jag på att återställa och reparera drivenheter, samtidigt som jag även tar på mig uppgiften att skapa, revidera och förbättra datablad. Dessutom ansvarar jag för att fotografera batterier för att komplettera dessa datablad. Mina uppgifter sträcker sig till att montera och demontera möbler, inklusive montering av fyra bord. Dessutom bidrog jag till inköp av elektronik och utvecklade ett bokningssystem för våra konferensrum. Sammanfattningsvis innefattar min roll en bred uppsättning uppgifter och ansvar.

4. Hur har din erfarenhet på Celltech hjälpt dig att växa både personligen och professionellt?
Genom min omfattande arbetslivserfarenhet har jag avsevärt förbättrat min självständighet och problemlösningsförmåga. Jag hanterar nu olika uppgifter och utmaningar skickligt, och löser ofta problem på egen hand. Denna nyfunna självförsörjning har möjliggjort för mig att effektivt felsöka och reparera en bredare skala av problem, vilket har bidragit till min professionella utveckling och min effektivitet i min roll.

5. Finns det några projekt som du har bidragit till och känner dig särskilt stolt över? I så fall, skulle du kunna dela med dig av några detaljer?
En av mina stoltaste prestationer har varit den omfattande renoveringen av våra konferensrum. Detta arbete innefattade skapandet av en helt ny rumslayout samt installation av nubbar i samtliga tre rum, vilket effektiviserade anslutningen till en enda USB-C-gränssnitt. Dessutom utvecklade jag ett sofistikerat bokningssystem för att effektivt hantera rums reservationer, vilket säkerställde optimal användning och minskade konflikter i schemaläggningen. Denna insats förbättrade inte bara funktionaliteten och tillgängligheten i våra konferenslokaler, utan också visade min förmåga att konceptualisera, implementera och optimera komplexa lösningar för att förbättra arbetsplatsens effektivitet.

6. Under din praktik, har det funnits några värdefulla lärdomar eller insikter som du tror kommer forma din framtida karriär?
Enligt min åsikt härstammar en av de mest värdefulla läxorna jag har lärt mig från de olika erfarenheter jag har fått genom att arbeta under övervakning och ta emot direktiv.

7. Hur var din erfarenhet av att arbeta med kollegorna på Celltech?
Kollegorna på kontoret är exceptionella; de är tillgängliga, vänliga och bibehåller konsekvent positiva attityder.

8. Vilka är dina huvudsakliga intressen nu och vilka planer har du för framtiden?
Jag avser att bedriva studier inom IT-säkerhet som ett steg mot att etablera en karriär inom området.

Tack för ditt bidrag Ludvig, vi önskar dig lycka till med ditt kommande äventyr!