Celltech Logo 250x111

PROCELL batterier tillverkade av Duracell för professionellt bruk

Procell

Celltech är stolta över att tillkännage vår roll som den officiella leverantören av Procell batterier i Sverige. Procell batterier är kända för sin tillförlitlighet och är konstruerade speciellt för professionell användning. De är designade för att möta de rigorösa kraven från modern industri. Vårt partnerskap med Procell ger svenska proffs möjlighet att ta fram batterilösningar som håller över tid.

Procells engagemang för den professionella marknaden

Procell är Duracells varumärke för professionella batterier. Medan andra batterimärken levererar både till detaljhandel och till professionella kunder, fokuserar Procell enbart på den professionella marknaden för att garantera produkter och tjänster som är särskilt utformade för professionell användning. Som ett resultat av detta används Procell batterier av miljontals professionella slutanvändare och ledande professionella OEM-tillverkare (Original Equipment Manufacturers) runt om i världen för sin kvalitet, tillförlitlighet och prestanda.

Procell Produkter

Procell erbjuder ett brett utbud av högpresterande professionella batterier, inklusive alkaliska, litiumknappceller och kraftfulla litiumbatterier. Procell förstår att för professionella slutanvändare är det avgörande att driva företagets lönsamhet, och att minimera dyra batteribyten är en viktig faktor.

Procell har genomfört intensiva enhetstester i sina laboratorier och fått erfarenhet och kunskap tillsammans med sina OEM-partners, vilket har lett till upptäckten att tekniska enhetsspecifika industribatterier med unika effektprofiler som kan förlänga batteriets livslängd avsevärt och minska ersättningskostnaderna.

Procell är det enda märket som erbjuder enhetsspecifika alkaliska batterier för professionellt bruk. Procell erbjuder två typer av alkaliska batterier – Procell Alkaline Constant batterier, som har omdesignats för längre livslängd och konsekvent prestanda i enheter med låg förbrukning, och Procell Alkaline Intense batterier, ett nytt batterisortiment som är särskilt utformat med en unik effektprofil för att hålla längre i professionella enheter med hög förbrukning.

Genom att välja antingen Procell Alkaline Intense eller Procell Alkaline Constant för din enhet kan du maximera batteriets livslängd och minimera batteribyten jämfört med tidigare Procell Alkaline AA, AAA, C och D-batterier.

Procell teknik

Procell alkaliska batterier är tillverkade med en förbättrad celldesign, vilket säkerställer cellkonstruktion av högsta kvalitet jämfört med de tidigare industriella alkaliska AA- och AAA-batterierna.

Batterierna genomgår rigorösa tester för att garantera tillförlitlig prestanda och miljötester för att säkerställa pålitlig och konsekvent användning. Procells överlägsna alkaliska celldesign möjliggör drift i temperaturer från -20 °C till 54 °C.

Design-, säkerhets-, tillverknings- och kvalificeringsprocesserna följer Procells strikta batteristandarder, som införlivar delar av batteristandarderna ANSI och IEC.

Celltech: Din inkörsport till Procells professionella excellens

Som officiell distributör av Procell batterier i Sverige har Celltech en unik position för att koppla samman svensk industri med Procells avancerade kraftlösningar. Vårt partnerskap är mer än ett distributionsavtal; Det är ett gemensamt åtagande att förse industrier med tillförlitlig, högpresterande batteriteknik. Celltechs expertis på den lokala marknaden, i kombination med Procells innovativa produkter, erbjuder svenska proffs oöverträffad tillgång till batterilösningar som är konstruerade för att utmärka sig i professionella miljöer.

Samarbetet mellan Celltech och Procell representerar en strategisk anpassning av expertis och innovation, som syftar till att leverera överlägsna batterilösningar till den svenska professionella marknaden. I en tid där kraven på professionell utrustning ständigt ökar, säkerställer valet av Procell genom Celltech tillgång till batteriteknik som inte bara är avancerad utan också skräddarsydd för att uppfylla de höga kraven på professionella applikationer.

Läs mer om Procell batterier i Celltechs erbjudande

Procell Intense Battery

Procell Alkaline Intense Batteries

Procell Intense Alkaline Batteries är utformade för professionella enheter med hög förbrukning och erbjuder långvarig prestanda. Batterier finns i standardstorlekar och rekommenderas för användning i enheter som blodtrycksmätare, tvålpumpar, pappershandduksautomater, ficklampor, elektroniska dörrlås, kassaskåp, automatiska kranar och luftfuktare eller motoriserade persienner. Driftstemperaturområde -20 °C till +54 °C.

Se produkter

Procell Constant Battery

Procell Alkaline Constant Batteries

Procell Constant Alkaline Batteries är konstruerade för lång livslängd och pålitlig prestanda i professionella enheter med låg förbrukning, med ett driftstemperaturområde från -20 °C till 54 °C.  Dessa batterier är idealiska för enheter som rök-/kolmonoxiddetektorer, säkerhetsknappsatser, fjärrkontroller, trådlös mus, tangentbord, rörelsesensorer och flushometer.

Se produkter

Procell High Power Lithium Battery

Procell litiumbatterier med hög effekt

Procell High Power litiumbatterier är konstruerade för professionella enheter, med hög energitäthet och motståndskraft över extrema temperaturer från -20 °C till 60 °C.  Dessa batterier är idealiska för applikationer som kräver hög urladdningshastighet och är utformade för både intermittent och kontinuerlig användning, lämpliga för elektroniska dörrlås, rörelsesensorer, bland andra enheter. De erbjuder en jämn och låg självurladdningshastighet.

Se produkter

Procell Lithium Coins Battery

Procell litiumknappcellsbatterier

Procell litiumknappcellsbatterier är designade för kompakta professionella elektroniska enheter, som erbjuder hög energitäthet och låg självurladdning. Dessa batterier är idealiska för ett brett spektrum av applikationer, inklusive rökdetektorer, fjärrkontroller, blodtrycksmätare, blodsockermätare, rörelsesensorer och 2-vägsradio. De erbjuder robust prestanda i driftstemperaturer från -20 °C till 60 °C.  De levereras i barnsäkra förpackningar och batterierna är utrustade med Duracells patenterade “bitter coating” på kanterna för att öka barnsäkerheten.

Se produkter