A part of Celltech Group

Celltech och Solar Supply lanserar Energilager på Elfack 2017

– Solenergi i kombination med energilagring är mer efterfrågat än någonsin, berättar Fredrik Sjöholm på Solar Supply. Eftersom Celltechs och Solar Supplys erbjudande kompletterar varandra har vi valt att ställa ut tillsammans med fokus på just energilager.

– Energilager är ett batterisystem som kan lagra energi från solpaneler, vindkraft eller annan energikälla. Energin kan sedan användas för eget bruk eller säljas vidare, förklarar Jesper Björkén, Celltech.

Läs mer

Relaterade nyheter

 

Fredag 08 Jan

En fabriköppnad för tillverkning av industriella batterisystem

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

God Jul och ett Gott nytt år

Uncategorized

 

Fredag 08 Jan

Vi rekryterar Säljare Standard till Järfälla

Uncategorized