A part of Celltech Group

Ina Maria San Martin hamnade på Celltech tack vare en rekryterare som tyckte att hon var exakt vad Celltech sökte. Hon har tidigare arbetat i mediebranschen som kampanjadministratör och säljsupport.

– Efter första intervjun fick jag träffa hela gänget och det kändes riktigt bra på en gång. Det var ett lätt beslut att tacka ja till erbjudandet. Jag hoppas kunna tillföra ännu mera energi och arbetsglädje. Givetvis med fortsatt fokus på att leverera kvalitet.

Ina Maria är gift med Emilio och tillsammans har de dottern Lea. På fritiden lagar Ina Maria gärna mat och umgås med sin familj och vänner. Andra intressen är dans och poesi.

Oanad talang?
– Jag är före detta klassisk balettdansös och skriver ibland dikter, både på modersmålet rumänska och även lite på svenska.

Anna Englund sökte sig till Celltech efter att ha sett en rekryteringsannons. Hon tyckte att jobbet verkade både omväxlande och stimulerande. Anna kommer närmast från Solar Svenska AB, där hon jobbade som MasterData-specialist i SAP.

– Jag trivs jättebra! På en gång tyckte jag om hela gänget här på Celltech i Kista! Då jag är ny hoppas jag kunna tillföra nya impulser och arbetssätt. Jag ser även mycket fram emot att få börja jobba i det nya affärssystemet.

Anna är född i Tyskland, uppvuxen i Göteborg och har nyligen flyttat till Uppsala. Hon är gift, har två barn och en katt. Tycker om god mat, god dryck och att resa.

Oanad talang?
– Jag har spelat handboll på elitnivå. Var en hejare på riktigt hårda kast! Dessutom pratar Anna, förutom tyska och svenska, även norska efter fem år i Norge!