A part of Celltech Group

Vi expanderar

Celltech växer och fortsätter satsa på hög servicenivå. Välkommen säger vi därför också till våra nya kollegor; Lotta Sennerby, Monica Mårtensson, Kamilla Karci, Selma Frölund och Henrik Torkelsson.

”Ser fram emot att få komma ut på fältet och träffa kunder”

Henrik Torkelsson är nyanställd Sales Manager på Celltech. Tillsammans med sitt team ska Henrik driva och utveckla försäljningen av batterier.

– Jag har alltid varit mycket teknikintresserad, så jag ser fram emot att träffa kunder och arbeta med lösningar för deras behov.

”Ambitiös och positiv med mycket energi”

Lotta Sennerby har anställts som ekonomiansvarig för säljbolaget. Tidigare har Lotta arbetat som redovisningsansvarig. 

– Jag ska sätta upp rutiner och processer så att allting fungerar som vanligt efter att bolaget blivit uppdelat i ett säljbolag samt ett produktionsbolag.

”Ser mycket fram emot att få lära mig mer om batterivärlden”

Monica Mårtensson är ny administratör/kundkontakt på Celltech. Tidigare arbetade Monica som Spare Parts Administrator och Training Coordinator. 

– Min titel här på Celltech är administratör/kundkontakt. Jag ska bland annat registrera kundorder, hantera inköp, handlägga reklamationer och krediteringar.

”Älskar utmaningar och att jobba i högt tempo”

Selma Frölund arbetar som säljkordinator på Celltech Backoffice.

– Jag ser fram emot att få en bra kontakt med både kunder och leverantörer!

”Vill leverera en service i världsklass”

Kamilla Karci är ny administratör på Celltech. Kamilla jobbar i backoffice, men även på ekonomiavdelningen med kund- och leverantörsreskontran. 

– Med mina kunskaper och erfarenheter inom ekonomi, kundservice och inköp vill jag bidra till att Celltechs backoffice levererar en service i världsklass.