A part of Celltech Group

En julhälsning laddad med positiv energi

Det har varit ett händelserikt 2019, både ute i världen och här hos oss på Celltech. Med många spännande projekt och flera nya kunder!

Energifrågor och batterier fortsätter vara mer i fokus än någonsin, något vi gläds åt så klart. Forskning och utveckling är viktigt för oss på Celltech, inte minst inom medicintekniken. Därför väljer vi även i år att stödja Barncancerfondens betydelsefulla forskning mot cancer.

Nu ser vi fram emot ett nytt spännande 2020, med nya satsningar på energiprojekt från både Celltech och våra kunder. Vi vill också passa på att tacka för er förståelse och tålamod med vårt moderbolags it-utmaningar under hösten – något som även drabbat vår verksamhet.

Vi finns på plats i mellandagarna, och ser fram emot nya året med laddade batterier – välkommen med stora som små batterifrågor!

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Celltech!

Vi kan batterier.