A part of Celltech Group

Om Celltech

Celltech

Celltech är Nordens ledande batterileverantör för professionella användare och kunder. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners utvecklar vi batterier och batterisystem för alla typer av applikationer. Från idé till produktion, från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Våra samarbetspartners är världsledande batteritillverkare. Med kombinationen av svensk närvaro och global räckvidd hittar vi optimala lösningar för våra kunders behov. Celltech grundades 1984 i Sverige, och finns idag representerat i hela Norden. Celltech ingår i Addtechkoncernen.

Lokal närvaro

Med lokal närvaro av Celltech-kontor i Sverige och runt om i Norden känner vi vår marknad väl. Allt sedan starten 1984 arbetar vi hårt på att bygga långa relationer med våra kunder och partners. Vår ambition är att arbeta nära våra kunder och fungera som en intern batteriavdelning.

Vårt löfte

Kombinationen av svensk närvaro och global räckvidd gör att vi hela tiden hittar optimala lösningar för våra kunders behov. Och självklart tar vi ditt batteri genom hela processen, från idé till färdig produkt. Detta gör vi tillsammans med våra partners – världens ledande batteritillverkare.

Lång erfarenhet

Celltech har funnits på marknaden under flera decennier. Vi kan branschen och strävar alltid efter att vara uppdaterade på det senaste i en batterivärld som ständigt förändras med nya krav och behov. Sedan allra första början har batterier varit vårt expertområde. Och det är det fortfarande.

Här för att stanna

Vi har en stabil ägare, Addtech AB, som är noterat på Stockholmsbörsen och vars verksamhet går tillbaka över hundra år i tiden. Det ger Celltech stabilitet, erfarenhet och tillgång till ett stort nätverk av kompletterande verksamheter.

Från enkelcell till specialdesign

Vi erbjuder både standardprodukter och skräddarsydda lösningar till ett brett spektrum av kunder på den svenska marknaden. Med vårt teknikteam är vi alltid redo att med hög kompetens hjälpa dig hitta den bästa lösningen som möter de unika behoven hos just din produkt.

Välkommen till Celltech!

Vi kan batterier.

Snabbfakta

Ägare: Addtech AB 
Grundat: 1984 
Antal anställda: 40 (2018) 
Certifierad: ISO 9001 

Vi tillför värde

Addtech är en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern. Verksamheten består av drygt 130 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i ca 20 länder. Addtech skapar optimala förutsättningar för dotterbolagens lönsamhet och tillväxt.

Kundnöjdhet

Vårt mål är att bidra till våra kunders framgångar. Vi samarbetar med våra kunder för att överträffa deras förväntningar med våra lösningar. Vi representerar en pålitlig partner för hela livscykeln för de produkter och tjänster vi tillhandahåller.

Entreprenörskap

Vi strävar kontinuerligt efter att förbättra vår verksamhet. Vi förutser förändringar, anpassar oss till den växande affärsmiljön genom att kontinuerligt sträva efter att hitta smartare arbetsmetoder och hålla ett öppet sinne till innovationer. Våra styrkor inkluderar en försiktig och välskött implementering av nya idéer och den brinnande önskan att hitta lösningar som gynnar våra kunder. Vi är inte rädda för att ta på oss nya utmaningar, och vi är stolta över vår entreprenörsanda.

Samarbete

Det enda sättet att utveckla och hitta framgång är genom samarbete. Vi uppmuntrar varandra att öppet dela sina idéer och information med andra. Vi respekterar och litar på varandra samtidigt som vi uppmuntrar goda prestationer.

Ansvar

Vi arbetar på ett ansvarsfullt sätt i alla frågor som rör miljö, vår personal och arbete i allmänhet. Vi håller alltid våra löften. Alla delar av vår verksamhet respekterar principerna om hållbar utveckling.