A part of Celltech Group

Kundanpassade lösningar

30 års erfarenhet av unika batterilösningar

Batterier är den mest kritiska komponenten i elektrisk utrustning och produkter. Det är också ofta en av de större investeringarna. Därför är det så viktigt att det blir rätt redan från början. Ibland är lösningen enkel, och en befintlig standardprodukt passar dina behov bäst. Ibland är det särskilda krav och begränsningar för batteriet som kräver en kundanpassning. Då hjälper vi dig med den bästa lösningen.

I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi kundanpassade speciallösningar. Vi har en egen utvecklingsmodell som täcker hela utvecklings- och tillverkningsprocessen. Från inledande analys av kundbehov, via konstruktions- och prototypfasen till slutlig tillverkning och leverans.

Hur gör vi det

Med mer än trettio års erfarenhet finns våra unika batterilösningar i hjärtat av hundratusentals produkter – från el-fordon till marina lysbojar och sjukhussängar. Med kompetens och state-of-the-art utrustning hjälper vi dig att utforma en lösning som möter de unika krav på batteriet som just ditt behov har. Oavsett om det gäller stora batterilösningar, eller mindre batteripaket. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer som Panasonic, Samsung, Kokam och Boston Power samt A123.

Några viktiga parametrar vi utgår ifrån:

  • Omgivning och förutsättningar (temperatur, fuktighet, etc)
  • Prestanda (ström och spänning)
  • Elektronik
  • Volym och vikt
  • Säkerhetsaspekter
  • Myndighetskrav
  • Branschspecifika regulatoriska krav

Kontakta oss

Behöver du hjälp med en kundanpassad batterilösning?

Fler lösningar

Fordon och maskiner

I framtida trafikapplikationer och maskiner kommer batterier att användas som energilager som till och med...

Tillverkningsindustrin

Tillverkningsindustrin har mycket specifika krav på batteripaket. Vi tillhandahåller förpackningar för olika…